Zo werk ik

Verlang je er naar om te leven, in verbinding met jezelf? Wil je meer keuzevrijheid ervaren? Ik loop graag een poosje met jou op. In jouw proces. In jouw tempo. Ik bied je veiligheid. Je mag zijn zoals je bent, niets is gek.

Kennismakingsgesprek

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur kan je ervaren of er een klik is tussen jou en mij. Dat is nodig om het coachingstraject samen in te gaan.

Intakegesprek

Vervolgens kijken we tijdens het intakegesprek samen naar jouw hulpvraag. Ik zal eerlijk kijken of je met jouw hulpvraag bij mij aan het juiste adres bent. Mocht dit niet het geval zijn, dan zeg ik dat.

Wanneer we besluiten een traject te beginnen, dan bekijken we hoeveel sessies je nodig hebt. We ondertekenen samen een coachingsovereenkomst. Zo is wat je vertelt veilig.

Maaike legt uit

Sessies

Tijdens de sessies staan openheid, gelijkwaardigheid en mildheid centraal. Door vanuit jezelf te praten leer je steeds meer wat er van binnen bij jou speelt. Wat ervaar jij, waar loop je tegenaan en wat is jouw verlangen? Ik zal benoemen wat ik zie, hoor en voel en probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij jouw proces. Na een paar sessies evalueren we samen en kunnen we jouw doel en het aantal sessies zo nodig bijstellen. Jij blijft verantwoordelijk voor jouw inbreng, inzet en proces. En het mooie is dat jij weet wat goed is voor jou!

Maaike doet een coaching sessie

Integratieve coaching

Als coach zie ik jou. Je bent niet alleen een lichaam, maar ook een sociaal wezen met gedrag wat bij jou past en een eigen denkproces. Jouw geestelijke kijk op dingen en emoties die bij jóu passen. Dit maakt jou uniek!
Door de butsen die ook jij hebt opgelopen in je leven kan je innerlijk verdeeld raken. Je begrijpt niet goed waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Je wilt wel…maar je doet…vul maar in.
Samen kijken we naar hoe dit bij jou werkt. Wat heb jij nodig om jezelf beter te begrijpen, te accepteren en tot herstel te komen?
Denk maar aan een bolletje wol wat verstrengeld is geraakt met een ander bolletje. Samen gaan we deze bolletjes ontrafelen.

Ik ga uit van verschillende psychologische stromingen en gebruik technieken en praktische werkvormen van o.a. Groundwork.

Christelijke coaching:

Ik hou van God. En Hij van mij en jou. Dat zie je terug in de coaching. En heb je niets met God? Je bent van harte welkom! Gewoon zoals je bent.

Tarief

• Kennismaking – 30 minuten, gratis
• Intake – 60 minuten, € 65
• Sessie – 60 minuten, € 65
• Sessie – 90 minuten, € 85
• 5 sessies van 60 minuten, € 300
• 10 sessies van 60 minuten, € 575

Alle bedragen zijn BTW vrij.
Coaching wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Bij veel werkgevers kan een coachingstraject vanuit het Persoonlijk Ontwikkelbudget gefinancierd worden. Informeer bij jouw werkgever naar de mogelijkheden.